Роцкет Схоцк 3Д – Алпха [Мод: много новца]


Роцкет Схоцк 3Д - мултиплаиер акцију на Андроиду.

Игра је у фази тестирања, али то је не спречава да нас задовољи са динамичним борбама и луди режим. Овај ураган стрелац са ниским полигона графиком и неколико комада оружја данашњице! У војску и да се бори навијаче на различите начине, укључујући Теам Деатхматцх и Деатхматцх. 3 мапе, 6 врсте оружја, истовремено се борити да 8 играча, и бескрајна простор за надоградњу и раст!

Спреман припремљен димасикк

Опис мода:

Велики број новчића и камена

Да бисте инсталирали измењену верзију АПК датотеке, морате уклонити претходну (оригиналну) верзију. Ово уклања све своје податке (ниво развоја, очувања и укупног напретка игре).

Свака измена АПК датотеке крши могућност синхронизације процеса игре са Гоогле услугама и друштвеним мрежама (посебно са фацебоок-ом). Уметнути банери "андроеед.ру" на било који начин не утичу на то.

Да би модификовани АПК имала синхронизацију, неопходно је:
1. У Луцки Патцхер инсталирајте систем патцх-а (потребно вам је права РООТ) тако што ћете покренути програм и изаберите Тоолс> Андроид Патцхес -> изаберите прве две ставке -> патцх)
2. Сакупите мод са оригиналним потписом и инсталирајте га.

Званичне информације
Величина (Гоогле Плаи):

Зависи од уређаја
Потребно Андроид:
4.0 или више
Инсталира (Гоогле Плаи):
100 000-500 000
Оцена (Гоогле Плаи):
4.5
Укупна оцјена (Гоогле Плаи):
5930
Постоји плаћени садржај

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map