Епиц Парти Цлицкер [Мауд: пуно новца]


Епиц Парти Цлицкер - Једноставна аркада са механичарима кликера.

Већ сте били звезда ИоуТубе-а у Влогеру Го, отишли ​​у тамнице и борили се за змајеве у Цлицкер Хероес-у, па чак и покушали себе као рубле тајкун у игри Рубле. Шта још остаје, шта вам може задовољити? А забава? Осветли светла, укључите музичку опрему и позовите госте из читавог града једноставно кликом на екран. Уђите у бит и увећајте бонусе, отварајте нове предмете и зграде, наручите лимузине и направите одмор тако да се може видети из свемира!

Спреман припремљен димасикк

Опис мода:
  • Велики број камена
  • Сви су купили
  • Огласи уклоњени

Да бисте инсталирали измењену верзију АПК датотеке, морате уклонити претходну (оригиналну) верзију. Ово уклања све своје податке (ниво развоја, очувања и укупног напретка игре).

Свака модификација АПК датотеци крши способност да синхронизује играња са Гоогле услугама и друштвеним мрежама (нарочито са фацебоок). Уметнути банери "андроеед.ру" на било који начин не утичу на то.

Да би модификовани АПК имала синхронизацију, неопходно је:
1. У Луцки Патцхер инсталирајте систем патцх-а (потребно вам је права РООТ) тако што ћете покренути програм и изаберите Тоолс> Андроид Патцхес -> изаберите прве две ставке -> патцх)
2. Сакупите мод са оригиналним потписом и инсталирајте га.

Званичне информације
Величина (Гоогле Плаи):

Зависи од уређаја
Потребно Андроид:
3.0 или више
Инсталира (Гоогле Плаи):
1,000,000-5,000,000
Оцена (Гоогле Плаи):
4.4
Укупна оцјена (Гоогле Плаи):
106748
Постоји плаћени садржај

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

61 − = 57

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map