Хацкер Цлицкер [Мауд: пуно новца]


Хацкер Цлицкер - редовни цасуал таииккиллер.

Зар ниси уморан од кликера? Онда вам се свиђа ова игра: играћете улогу новинског хакера који може да крене у школске програме, сајтове, војне базе и банке. У својој моћи да научи десетине програмских језика за неколико сати, да савлада сва богатства свијета и постане најтраженији хакер на свијету. То је само да бисте добили све што је потребно да кликнете на екран, прикупите биткоине и добијете побољшања за њихов мозак и рачунар. Али, после свега, ми, љубазни љубавници Тап Хероес и Нон Стоп Книгхт, то неће бити тешко!

Спреман припремљен Уно Гасаи (ака опера-фан)

Шта је ново:

Додан мод.

Опис мода:

Искључено оглашавање, када се купује у секцији Продавница новац се не смањује, већ се повећава.

Да бисте инсталирали измењену верзију АПК датотеке, морате уклонити претходну (оригиналну) верзију. Ово уклања све своје податке (ниво развоја, очувања и укупног напретка игре).

Свака модификација АПК датотеци крши способност да синхронизује играња са Гоогле услугама и друштвеним мрежама (нарочито са фацебоок). Уметнути банери "андроеед.ру" на било који начин не утичу на то.

Да би модификовани АПК имала синхронизацију, неопходно је:
1. У Луцки Патцхер инсталирајте систем патцх-а (потребно вам је права РООТ) тако што ћете покренути програм и изаберите Тоолс> Андроид Патцхес -> изаберите прве две ставке -> патцх)
2. Сакупите мод са оригиналним потписом и инсталирајте га.

Званичне информације
Величина (Гоогле Плаи):

Зависи од уређаја
Потребно Андроид:
4.1 или више
Инсталира (Гоогле Плаи):
500 000-1 000 000
Оцена (Гоогле Плаи):
4
Укупна оцјена (Гоогле Плаи):
9723
Постоји плаћени садржај

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map