Тхе Лове Исланд [Мауд: пуно новца]


Лове Исланд - симулатор зграде чије су идеје без сумње преузете из познате игре Тхе Симс, на располагању ће бити тропско острво где треба да изграде и центар града снова, стотине кућа и зграда, огроман број задатака и задатака, десетине тајни и загонетки, које можете сазнати испитивањем њихове поседе, али то није све. Током игре, прича се посматра однос главних ликова, Јохн и његова девојка, активно учествовати у томе и можеш и ти. Главни прилив средстава ће бити приходи од туризма, тако да морам да покушам да ваши гости су задовољни, да опреми куће и хотелских соба, гледају асортиман у продавницама, учинити све да привуче туристе. Одлична графика и комбинација играних жанрова омогућавају вам да уживате у овом рају.

Спреман припремљен Уно Гасаи (ака опера-фан)

Шта је ново:

Различита побољшања и исправке грешака.

Опис мода:

Купована је велика количина валуте игре. После лансирања мода сви напретку игре избрисати.

Да бисте инсталирали измењену верзију АПК датотеке, морате уклонити претходну (оригиналну) верзију. Ово уклања све своје податке (ниво развоја, очувања и укупног напретка игре).

Свака модификација АПК датотеци крши способност да синхронизује играња са Гоогле услугама и друштвеним мрежама (нарочито са фацебоок). Уметнути банери "андроеед.ру" на било који начин не утичу на то.

Да би модификовани АПК имала синхронизацију, неопходно је:
1. У Луцки Патцхер инсталирајте систем патцх-а (потребно вам је права РООТ) тако што ћете покренути програм и изаберите Тоолс> Андроид Патцхес -> изаберите прве две ставке -> патцх)
2. Сакупите мод са оригиналним потписом и инсталирајте га.

Званичне информације
Величина (Гоогле Плаи):

49 Мб
Потребно Андроид:
4.0 или више
Инсталира (Гоогле Плаи):
50 000-100 000
Оцена (Гоогле Плаи):
3.5
Укупна оцјена (Гоогле Плаи):
2877
Постоји плаћени садржај

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 28 = 37

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map